Blog

Hoe overtuigt u uw CEO om voor Monizze te kiezen? Zo doet u het in 5 simpele stappen!

#Werkgever

Als HR-manager weet u hoe belangrijk het is om niet alleen medewerkers tevreden te houden, maar ook de juiste HR-oplossingen te kiezen die het bedrijf ondersteunen.

In dit blogartikel geven we u 5 concrete argumenten die u helpen om uw CEO te overtuigen van de meerwaarde van Monizze.

1) Benoem de strategische waarde van extralegale voordelen

Begin met de impact op medewerkers en bedrijf.

“CEO’s die hun werknemers gelukkiger en productiever willen maken, begrijpen het belang van extralegale voordelen. Door de juiste voordelen aan te bieden, kunnen we zowel talent aantrekken als behouden. Monizze biedt ons de mogelijkheid om aantrekkelijke voordelen zoals maaltijdcheques eenvoudig te integreren, wat een positieve impact heeft op de tevredenheid van onze medewerkers.”

2) Focus op kostenbesparing en efficiëntie

Maak duidelijk hoe Monizze processen stroomlijnt en kosten beheerst.

“Monizze biedt niet alleen flexibele en waardevolle extralegale voordelen, maar hun 100% digitale oplossingen zorgen voor een efficiëntere administratie. Alles is centraal beheerd en geautomatiseerd, wat ons werk vereenvoudigt en onze operationele kosten verlaagt. Bovendien is de overstap naar Monizze kosteloos, zij regelen alles voor ons.”

3) Benadruk de veiligheid en compliance

Verzeker uw CEO dat gegevensbeveiliging bij Monizze in goede handen is.

“In een tijd waarin gegevensbeveiliging een topprioriteit is, biedt Monizze extra zekerheid. Met tweefactorauthenticatie en hun recente ISO 27001:2022-certificering voldoen ze aan de strengste internationale normen voor informatiebeveiliging. Dit garandeert ons dat alle gevoelige gegevens veilig worden beheerd.”

4) Verwijs naar Monizze’s reputatie en ervaring

Leg uit waarom Monizze de betrouwbare keuze is.

“Met meer dan 10 jaar ervaring in de HR-sector en een klantenbestand van meer dan 70.000 bedrijven, waaronder toonaangevende namen zoals KBC, Colruyt en Audi Belgium, is Monizze een bewezen speler. Hun focus op innovatie zorgt ervoor dat we kunnen rekenen op toekomstbestendige oplossingen die met ons bedrijf meegroeien. Bovendien hebben ze een klanttevredenheidsscore van 99%, wat vertrouwen wekt in hun service.”

5) Waarom Monizze in plaats van Edenred of Pluxee?

Vergelijk de unieke voordelen van Monizze met de concurrenten.

“Hoewel Edenred en Pluxee bekende namen zijn in de wereld van extralegale voordelen, biedt Monizze een aantal belangrijke voordelen die ons bedrijf nog meer vooruit kunnen helpen:

  • Persoonlijke aanpak en flexibiliteit: Waar grotere spelers zoals Edenred en Pluxee vaak gestandaardiseerde oplossingen aanbieden, blinkt Monizze uit in persoonlijke service en maatwerkoplossingen. Dit betekent dat ze flexibeler kunnen inspelen op de specifieke noden van ons bedrijf en onze medewerkers.
  • 100% digitaal en innovatief: Monizze onderscheidt zich door haar sterke focus op digitalisering en innovatie. Hun gebruiksvriendelijke platform integreert eenvoudig met onze bestaande systemen, wat de administratieve lasten aanzienlijk verlicht. Bovendien zorgt hun continue investering in technologische verbeteringen ervoor dat we altijd werken met de nieuwste oplossingen.
  • Lokaal verankerd en klantgericht: Monizze is een lokale speler met diepgaande kennis van de Belgische markt. Dit geeft ons directe toegang tot een team van experts die de Belgische regelgeving tot in de puntjes kennen, wat een extra voordeel is in vergelijking met internationale concurrenten zoals Edenred en Pluxee.
  • Kostenbesparing: De tarieven van Monizze zijn transparanter en voordeliger in vergelijking met de grotere concurrenten. Daarbij wordt de overstap volledig kosteloos geregeld, zonder verborgen kosten of lange contractuele verplichtingen.

Door voor Monizze te kiezen, kunnen we rekenen op een partner die onze specifieke behoeften begrijpt, ons ondersteunt met innovatieve tools en tegelijkertijd een sterkere prijs-kwaliteitverhouding biedt dan Edenred of Pluxee.”

Actie: stel voor om een vrijblijvend gesprek te boeken

Rond af met een concrete actie.

“Het lijkt me waardevol om in gesprek te gaan met een van de experts van Monizze om verder te verkennen hoe zij ons kunnen ondersteunen in het verbeteren van onze extralegale voordelen en het veilig beheren van onze HR-processen. Ze bieden een kosteloze en vrijblijvende vergelijking van ons huidige tarief, zodat we de voordelen direct kunnen zien.”